Edel by Dennis
Back to the Roots

Op ontdekkingsreis naar de smaken, geuren en kleuren
van de Molukse eetcultuur

Reserveer via: 020-7995000

Back to the
Roots

Dennis is supertrots op zijn roots, maar heeft de Molukse keuken zelf nooit leren koken. Wel leerde hij alle smaken. Van zijn oma. “Wanneer ik bij mijn oma was, stond zij altijd in de keuken te koken. Logisch, want mijn vader had dertien broers en twee zussen, die ook weer allemaal kinderen hadden, dus er moest mega veel gekookt worden! Alle tantes stonden in de keuken, terwijl ik met mijn neefjes aan het voetballen was.”

Back to the Roots Dennis Huwaë1

Net als bij
oma vroeger

Back to the Roots Dennis Huwaë9

Nu, zo’n vijfentwintig jaar later staat Dennis zelf in de keuken. Samen met zijn familie kookt hij en leert hij de Molukse keuken. “Met Back to the Roots: ‘Gandong É’ wil ik een menu op tafel zetten dat de hele familie bij elkaar brengt, net zoals vroeger bij mijn oma.”

Gandong É
Deluxe

Bestaand uit 13 of 17 fantastische gerechten uit de Molukse keuken, zet je met dit menu thuis de hele tafel vol met gerechten die je alleen hoeft op te warmen. Het menu is verkrijgbaar voor twee of voor vier personen.

Dagelijks kunt u Back to the Roots – Gandong É ophalen in Edel by Dennis. Op donderdag, vrijdag en zaterdag bezorgen wij landelijk (m.u.v. de Waddeneilanden).

Back to the Roots Dennis Huwaë8
Je krijgt hier gewoon gruwelijk fijne gerechten waar je naar verlangt. Gerechten waar je ‘s nachts uit je slaap wakker schikt en je realiseert dat je er net over hebt zitten dromen. Dat soort dishes kunnen we straks verwachten bij restaurant Edel bij Dennis.

Sam

Susam Pang
Eenmaal aan tafel krijgen we een prachtige (hele) dorade in Thaise style. De boterzachte vis wordt geserveerd met gebakken rijst, fris-zure salade en échte sambal. Een hele lekkere verfrissende combinatie.

Severine Verhallen

The Citizen
Edel by Dennis is nu eens geen voor veel te veel geld gerestylede restaurant, waar alleen de happy few naar toe kan maar een plek waar iedereen welkom is, óók de niet zo rich en famous. Juist de niet zo rich en famous.

Maartje van Diepstraten

Barts Boekje

Bar

Kruip weg in een van de super
cozy love seats van de cocktailbar.

Restaurant

Een unieke plek in gebouw
het Sieraad met street art van de
New Yorkse kunstenaar ELLE.

Menu
Innovatief

Innoveren, spelen, experimenteren, buiten de lijntjes durven kleuren, het zijn voorwaarden om te kunnen creëren. Bij Dennis kan het menu innovatief dan ook per dag anders zijn: het is maar net waar zijn creativiteit hem brengt. Het resultaat? Verfijnde, uitdagende, sexy gerechten met legendarische smaakcombinaties. Proef maar!

menu-innovatief

Cocktails
& Bites

Groepen-afbeelding-rechts

Kruip weg in een van de super cozy love seats van de cocktailbar. We hebben een bom van een cocktailkaart, maar we maken ook met liefde jouw favoriete classic cocktail. De bites op de cocktailkaart zijn overigens niet ‘de usual suspects’. Denk aan tarte flambé met reblochon en rode ui & taco met spicy kabeljauw!

Wijn

Voor de totale wijn fan is er die indrukwekkende wijnkaart en wijnbar, waar elke wijnliefhebber van droomt. Kom gerust binnen voor alleen zo’n mooi glas wijn en een selectie mooie kazen.

wijn