Oops…We Burned the Rule Book…
Dennis Huwaë is turning the world of high gastronomy upside down. Here he cooks his favourite dishes from all over the world, from Amsterdam to Ambon. No rules, no boundaries, simply top quality food - only rough and unpolished. In the process, he's making high level food available to everyone. No stuffed shirts, no raised pinkies ... what you see is what you get.


Oops…We Burned the Rule Book…
Dennis Huwaë is turning the world of high gastronomy upside down. Here he cooks his favourite dishes from all over the world, from Amsterdam to Ambon. No rules, no boundaries, simply top quality food - only rough and unpolished. In the process, he's making high level food available to everyone. No stuffed shirts, no raised pinkies ... what you see is what you get.

dennis2
Edel-links
Edel-rechts
Je krijgt hier gewoon gruwelijk fijne gerechten waar je naar verlangt. Gerechten waar je ‘s nachts uit je slaap wakker schikt en je realiseert dat je er net over hebt zitten dromen. Dat soort dishes kunnen we straks verwachten bij restaurant Edel bij Dennis.

By Sam

Susam Pang
Eenmaal aan tafel krijgen we een prachtige (hele) dorade in Thaise style. De boterzachte vis wordt geserveerd met gebakken rijst, fris-zure salade en échte sambal. Een hele lekkere verfrissende combinatie.

Severine Verhallen

The Citizen
Edel by Dennis is nu eens geen voor veel te veel geld gerestylede restaurant, waar alleen de happy few naar toe kan maar een plek waar iedereen welkom is, óók de niet zo rich en famous. Juist de niet zo rich en famous.

Maartje van Diepstraten

Barts Boekje
graff2

Sophisticated food meets sophisticated streetart
While searching for the right ambiance, Dennis found his perfect match in the art of New York artist ELLE. Her street art makes art accessible to those who don't like whispering their way through museums.

FOOTER1