Info & F.A.Q.

Info & veelgestelde vragen

“Back to the Roots” Gandong é

Wat is Back to the roots?

Met Back to the Roots neemt chef Dennis Huwaë je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de Molukse eetcultuur. Dennis is supertrots op zijn roots, maar heeft de Molukse keuken zelf nooit leren koken. Wel leerde hij alle smaken. Van zijn oma. Het menu Gandong É bestaat uit Dennis zijn favoriete Molukse gerechten verzameld in een menu, waarmee je thuis de hele tafel vol met gerechten zet.

 

Moet ik zelf aan de slag?

Gandong É bestaat uit een samenstelling van gerechten waarbij je alleen een aantal gerechten hoeft op te warmen in de magnetron. De andere gerechten kunt u direct op tafel zetten.

 

Hoe weet ik hoe ik de gerechten moet bereiden?

Bij de box ontvang je een brief met daarin de gebruiksaanwijzing van het menu. De warme gerechten warm je 2 minuten op in de magnetron op 1000 watt. De koude gerechten kunt u direct op tafel zetten.

 

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Helaas kunnen we geen rekening houden met dieetwensen of allergieën. Het menu is ook niet beschikbaar in een vegetarische of veganistische variant.

 

Kan ik het menu in de koelkast bewaren?

Gandong É is twee dagen te bewaren in de koelkast. Echter raden wij wel aan om het menu eerder te nuttigen voor een optimale ervaring.

 

Hoe is Gandong É verpakt?

Gandong É is verpakt in één grote kartonnen doos met daarin alle gerechten, geseald in zwarte en witte bakjes. De doos is groot en kan het beste met de auto worden vervoerd.

 

Op welke locaties kan ik Gandong É afhalen?

De menu’s zijn dagelijks van 16:00 tot 19:00 uur af te halen in:

Edel by Dennis
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

 

Op welke dagen bezorgen jullie?

Op donderdag, vrijdag en zaterdag bezorgen wij door heel Nederland. (m.u.v. de Waddeneilanden.) Om gebruik te maken van onze gekoelde transport moet de bestelling minimaal één dag van te voren om 12:00 uur geplaatst worden. De order wordt dan op de bezorgdag geleverd tussen 08:00 en 18:00 uur. U ontvangt van te voren een tijdvak per e-mail.

 

Zijn er cadeaubonnen beschikbaar?

We zijn momenteel helaas niet in de gelegenheid om cadeaubonnen te verschaffen.

 

Ik heb de brief niet ontvangen of kan deze niet vinden.

Via onderstaande knop kunt u onze brief vinden die bij het menu hoort.

Ik heb het menu niet ontvangen of kan deze niet vinden.

Via onderstaande knop kunt u het Gandong É (deluxe) menu vinden van Back to the roots